Berichten 1 tot en met 9.
Vanhove Frans20-02-2009
http://
Hallo
Wij zijn een mannenvereniging in Henis en hadden graag op een avond een bezoek aan de brandweerkazerne gebracht.Is dit mogelijk en welke zijn dan de voorwaarden.
Voor een antwoord dank ik U bij voorbaat.

Frans

Guido19-02-2009
http://
schone webside, doch er staat eeen klein foutje bij de interventies, met name deze van 18-02-2009, dit is de brug van Vroenhoven en niet van Kanne.
groetjes en hou deze mooie website goed bij.sofie19-02-2009
http://
mooi werk heb je ervan gemaakt.
fijn om zo effe te kunnen volgen watt ons mannen allemaal uitspoken :-)

groetjes

Brandweer Hooglede-Gits (W-Vl)wim18-02-2009
http://bloggen.be/wimbrandweergeluwe
tof dat de site weer is bijgewerkt, als regelmatige vakantieganger in Rutten, blijf ook interesse hebben voor de hulpverlenig in Haspengouw. Doe zo voort.

David A.17-02-2009
http://www.hooglede.be/brandweer
Hey collega's
Bij deze wil ik jullie proficiat wensen met jullie prachtige site (mooie foto\'s, korte duidelijke verslagen,...)Een echte opsteker voor mensen die begaan zijn met alles wat wij als brandweermannen (-vrouwen) kunnen/mogen meemaken in het dagelijks leven.Puik werk !!!

Erwin & Marrigje Servaes - Tielens09-02-2009
Beste leden van het brandweerkorps,

Vrijdag 6 februari 09 zijn jullie ons komen helpen bij een brand in de schoorsteenmantel. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de interventie. Jullie waren uiterst professioneel. De voorman was aangenaam en vriendelijk. Hij heeft ons bijgestaan met woord en daad. Onder zijn leiding zijn de andere brandweerlui systematisch te werk gegaan en zo hebben jullie onze infrastructuur met respect behandeld en geringste schade gemaakt.

Wij zijn erg opgetogen over deze manier van optreden. Ik weet dat daar naar gestreefd wordt in de hulpverlening en het eigenlijk zo hoort te zijn, maar mijn vroegere ervaringen met hulpdiensten zijn niet zo positief en vandaar dat ik jullie zo super vond.

Ik werk zelf in de hulpverlening als verpleegkundige en ik weet dat het niet altijd simpel is om alles te doen zoals het hoort. De omstandigheden bepalen zeer veel. Maar ik weet ook wat het betekend om bedankt te worn voor hetgeen je gedaan hebt. Het geeft je voldoening en eer, maar vooral extra energie om op deze manier door te gaan!

Daarom hopen wij dat via deze weg onze boodschap het hele korps bereikt. Jullie verdienen een dikke pluim. Jullie hebben ons leven gered en zo ook dat van onze toekomstige baby.

Nogmaals hartelijk bedankt!!!

Erwin & Marrigje SERVAES TIELENS,
Kerkstraat 18, 3770 Zichen-Z-B

jos02-02-2009
Eindelijk is het zover!! na lange tijd afwezig te zijn geweest is hij terug!! ja ik ook,maar ik bedoelde de website van "onze" brandweer Tongeren.


jpg.jpg.jpg.